Dosh Spot
 

nike air max 95

Started by Entionc26, February 28, 2018, 10:10:35 am

previous topic - next topic
Go Down

Entionc26

Den nyintroducerade nike air max 95 Connect in volt kommer snart att göra sin debut, eftersom tränaren huvudsakligen är benägen för kvinnor. Skoen har en helt röd övre med gulddetalj och några personliga citat som Hart tycker om att leva och som är synliga när de träffas av ljuset.Komponerad av en konstruerad, endelad övre övre som ger andning och flexibilitet, är modellen definierad av sin slip-on-design som kramar din fot för inlåst passform.


Efterträdaren till nike air max thea återkommer i en ny färgväg för vår / sommar 2016, som siluetten behandlas i det populära Triple Black-färgschemat. I januari upptäckte vi att komiker / skådespelare Kevin Hart skulle få sin egen signatur sneaker med Nike att han kallade "Hustle Harts". Sen senare upptäckte vi att skos officiella namn är Nike Free Trainer Instinct, en ny löpare / tränare silhuett från Swoosh.


När air jordan 1 släppte den ursprungliga fria skorstenen för 10 år sedan sparkade den av den minimalistiska revolutionen i skodon för sin oöverträffade flexibilitet och barfota känsla. Fina element består av en tvåton skum midsole enhet i klassiska nyanser av svart och vitt som också Dubblar som yttersål för lätt komfort. Dessutom främjar ett tristjärnigt yttersålmönster i sin respektive nyans en naturlig steg.

Go Up